Tech

Futár nélküli lesz a jövőbeli pizzarendelés?

Az amerikai Domino’s és a Nuro vállalkozás egy egészen elképesztő startup ötletet valósítottak meg, amely által már nincs szükség futárra a pizzák kiszállításához.

Ez a pizzafutár szolgáltatás Houstonban működik és az embereknek lehetősége van Nuro R2 önvezető autó segítségével házhoz szállítatni a megrendelt olaszos ételeket. Ez az opció bizonyos időszakokban érhető el még egyelőre és azok számára elérhető, akik a Domino’s weboldalán keresztül adják le a rendelést. Az önvezető jármű követése is lehetséges a vásárlók számára és egy PIN-kóddal tudják a pizzát kivenni az autó tároló részéből.

A Nuro ezt megelőzően már elkezdte sikeresen megvalósítani az élelmiszer kiszállítás terveit, amelyben a Kroger élelmiszerboltokkal működött együtt. A jármű rendkívül keskeny, egy sofőr nem tudna benne elférni. Ez pedig a cég szerint nagyon előnyös, hiszen csökkenti az ütközés kockázatát.

Ez a fejlesztés teljesen forradalmasíthatja a rövid kiszállítási szokásokat és elképzelhető, hogy a jövőben ezzel a High-Tech módszerrel fogunk pizzát és sok más élelmiszert vagy műszaki cikket, esetleg ruhát is hazarendelni.

Még szintén kedvelheted...