Vállalkozás

Bélyegző rendelés a lehető legmodernebb módon

A bélyegző gyártás azért lett jóval modernebb, mert egy újfajta eszközzel dolgoznak, mégpedig a Trotec lézergravírozóval. Ezzel a gravírozó eszközzel gyártják a Trodat bélyegzőgumikat. Ezek a szöveglemezek élettartamban akár négyszer-ötször tovább bírják, mint elődeik.

De nem csak a folyamat modernizálódott, hanem a rendelés módozatai is: a bélyegző gyártók honlapján le lehet adni a megrendelést, többnyire egy külön felületet hoznak létre a bélyegzőrendeléshez, ahol egy képen ellenőrizhetjük hogy a kész bélyegző hogyan fog festeni. Ezen a felületen kell kiválasztani az igényeknek megfelelő bélyegzőt, azaz nem csak azt, hogy hány soros legyen, illetve hogy mi legyen rajta, hanem azt is, hogy milyen színe legyen, illetve hogy fém-vagy műanyag vázas legyen. Ki lehet továbbá választani azt is, hogy a bélyegző tintapárnája milyen színű legyen.

A cégadatokon kívül rátehet még logót is, illetve igény szerint aláírást, valamint biztonságosabbá teheti bélyegzőjét azáltal is, hogy foszforeszkáló titkos írást helyez rá, hogy a betűtípus variálja szövegen belül, stb.

Még szintén kedvelheted...