Termék

Nagyszerű napvitorla lehetőségek a piacon

Érdemes gondolni arra is, amikor egy kerti teraszt alakítunk ki az udvaron, hogy miképp fog majd ez a terület megfelelő árnyékot kapni. Az egyik módja ennek, ha felszerelünk egy napvitorlát az asztal fölé, azonban nem mindegy, hogy honnan szerezzük azt be.

A Napvitorlaland egy olyan webshop, ahol mindenféle méretekben, formákban és színekben kaphatóak árnyékolók, vízhatlan és nem vízhatlan kiszerelésben egyaránt. Ha nem találja meg valaki a számára megfelelőt a cég által forgalmazottak között, akkor egyedi tervezésre is van lehetőség, bár ez valószínűleg költségesebb lesz, mint a standard napvitorla ára.

A kültéri napvitorla szövete igen meghatározó tartósságuk és teherbírásuk tekintetében, ahogy fent is említettük vízállóra és vízáteresztőre is készíthetők a napvitorlák. A vízáteresztő napvitorlákban nem tud felgyűlni a víz, hiszen folyamatosan át tud szivárogni az anyagon, így ez elsőre lehet, hogy hátrányos tulajdonságnak látszik, de a napvitorla tartóssága szempontjából mégis ideálisabb ez a megoldás.