Syoss sampon
Hajápolás

A Syoss sampon dilemmája

Fodrász ismerősöm hívta fel a figyelmemet a professzionális és a drogériás hajápolási termékek közti óriási minőségbeli különbségre. Ő maga egyáltalán nem ajánlja a drogériás samponokat, mondván tartós eredmény nem érhető el általuk, és a dobozokon feltüntetett hatóanyagokkal is kesztyűs kézzel bánnak a gyártók.

Egy minőségi, professzionális sampon viszont első ránézésre irreálisan drága, és nehezen is hozzáférhető, kevesen engedhetik meg maguknak a beszerzését és tartós használatát, sokunk hajának csak a fodrásznál jut ilyesfajta kényeztetés.

Mit tehetünk, ha elérhető áron szeretnénk gondoskodni hajkoronánkról? Ezt a dilemmát igyekszik megválaszolni a Syoss samponok gyártója. Azt ígérik, hogy termékeikkel szalonszépségű haj érhető el megfizethető áron. Hogy ez mennyire felel meg a valóságnak, azt döntse el mindenki maga, mindenesetre többen dicsérik a Syoss sampon paramétereit.

Tény, hogy az ára valóban vonzó, maga a termék illatos, jó állagú, sokáig elég, és egy Syoss sampon semmivel sem rosszabb drogériás versenytársainál. Magyarán, ha már a boltok polcairól válogatunk, egy próbát mindenképpen megér, nincs veszíteni valónk.

Kívánom, hogy mindannyian jussunk el arra a színvonalra, hogy megengedhessünk magunknak legalább egyszer egy flakon kitűnő minőségű, professzionális hajápoló terméket, ami elmondások alapján hosszabb távon garantáltan hozza az ígért hatást, és már 1-2 hónapon belül szemmel látható eredményt produkál, de addig is ott van nekünk a Syoss sampon!