A HellóAnyu játszótéri ötletelésekből, önszerveződő baba-mama csoportokból, de leginkább sokak súlyos hiányérzetéből alakult ki, több mint egy évtizeddel a 2015. január 31-én tartott ünnepélyes megnyitó előtt. A sok- sok előkészítés, buktató, majd újabb lendületek után új műfaj született Budapesten, azaz megnyílt a „HellóAnyu-korszak” – ahogy látogatóink mondani szokták 🙂

A barátságos, toleráns légkör és az otthonos környezet sokszor többet ér, mint az etetőszék.

Lipták Orsi

Közös élmények, toleráns légkör: nálunk az is fontos, hogy ne csak a munkavégzés, hanem a közös élmények, programok is összekössenek minket.

A HellóAnyu egy belvárosi közösségi tér és ökokávézó, amit azért hoztunk létre, hogy a kisgyerekes anyukák a gyerekeikkel együtt is találkozhassanak egymással.

Napi menü, free wifi, paleo és mentes sütik, saláták, bio és fair trade teák közül válogathasz, de koffeinmentes kávé és gabonatej is van.

Babaromkocsma? Gyerekkávézó? Családbarát közösségi tér?

Igen! Hozzánk bármikor beugorhatsz egy kávéra-süire, és az sem jelent gondot, ha szoptatni és pelenkázni is szeretnél. Babamatrac, játszószőnyeg, rajzasztal, építőjátékok, favonat, képeskönyvek várják az ovisokat, a nagyobbak pedig társasozhatnak, csocsózhatnak, használhatják a könyvtárunkat, de akár leckét is írhatnak. Napi menü, free wifi, paleo és mentes sütik, saláták, bio és fair trade teák közül válogathasz, de koffeinmentes kávé és gabonatej is van.