Házirend

 1. A HellóAnyu! teljes területén a szülő/kísérő felelős a gyermekéért. A közösségi teret és a teljes területet mindenki saját felelősségére használhatja. A gyerekfelügyelet nem tartozik szolgáltatásaink közé, kérjük, figyelj gyermeke(i)dre.
 2. A játékokat és egyéb berendezéseket kérjük rendeltetésszerűen használd. Ha leveszel a magasabb polcokról nagyobbaknak való játékot, társast, csocsót, ügyelj arra, hogy ne kerüljön a földre vagy kisebbek közelébe, és használat után a kicsik biztonsága érdekében tedd vissza. A nem rendeltetésszerű használatból származó kárért, balesetért a károkozó a felelős. Használat után, ill. távozásod előtt kérjük pakolj össze magatok után, a nagyobb szemeteket dobd a kukába, a használt előkéket pedig az arra kijelölt tárolóba.
 3. Kérjük a kísérőket és a hozzájuk tartozó nagyobb gyermekeket, hogy a kisebbekre fokozottan figyeljenek. A földön lévő apróbb tárgyakat, lepotyogott ételeket a kúszó-mászó kicsik könnyen megehetik, kérjük, tartsd rendben a holmidat, gyereked játékait – bár mi is folyamatosan figyelünk.
 4. A tisztaság és rend megtartása közös érdekünk, ha bármi piszkos lett, vagy rendezésre szorul, kérd a pultosok segítségét.
 5. A lépcsőt mindenki saját felelősségére használja. Csak akkor menj fel, ha foglalkozásra érkeztél. Gyerekek csak felnőtt kísérővel mehetnek föl. Mindig zárd vissza a lépcsőnél a zárakat!
 6. Őrzés nélkül hagyott értéktárgyakért nem vállalunk felelősséget. (Talált tárgyakat egy hónapig őrzünk. Érdeklődj a pultnál.)
 7. Lázas, beteg, fertőző állapotban gyermekkel ne látogasd a kávézót és programjainkat! Ellenkező esetben az egészséges vendégek érdekében felszólíthatunk, hogy hagyjátok el a teret. Ha másnál betegségre utaló tüneteket tapasztalsz, kérjük, figyelmeztesd a kísérőt vagy jelezd a pultnál.
 8. A hatósági szabályozások betartása és a többiek biztonsága érdekében csak helyben árusított ételt, italt fogyassz. (Ha bármilyen okból nem tudsz választani a kínálatunkból, jelezd a pultnál.)
 9. Rendelni a pultnál tudsz. A pult nem önkiszolgáló. Kérjük, ne nyúlj a búrák alá, ne tedd a pultra táskádat, gyerekedet.
 10. A napi menü 11:30-tól a készlet erejéig tart. Ha egyéni igényed van, jelezd a pultnál, megpróbáljuk ízlésed vagy más igényed szerint átalakítani az aznapi menüt.
 11. A HellóAnyu! programjain vagy a kávézóban fotó/videó készülhet. Ha nem szeretnéd, hogy rólad vagy családtagjaidról felvétel készüljön, jelezd a pultosoknak!
 12. A babakocsikat kérjük ne hozd be az asztalok közé, és úgy helyezd el, hogy ne akadályozza a bejutást. Ha teheted, érkezz hordozóeszközzel vagy összecsukható babakocsival, és érkezés után csukd össze, hogy a rendelkezésünkre álló helyet minél jobban ki tudjuk használni. Ikerbabakocsival érkezők figyelmébe: bár a legtöbb kocsi befér az ajtón, ha mégse, akkor szólj a pultnál, és segítünk. (Az utcafronti zárt ajtószárny könnyen nyitható, vagy kinyitjuk neked a hatalmas hátsó ajtót.)
 13. A HellóAnyuba állatot behozni tilos. Dohányozni a bejárattól 5 m távolságra lehet. Kérjük, ne szemetelj az utcán.
 14. Nagyobb gyerekkel jössz? Kérd a pultnál a csocsót, a társasokat, válogass könyveink közül… És rajzolni is lehet
 15. A babamatracon ne egyél-igyál, és semmiképp se pelenkázz! Pelenkázni és biliztetni csak az erre kijelölt helyen, a WC területén lehet, ahol minden szükséges eszközt megtalálsz.
 16. A mosdóajtót mindig csukd be magad után, hogy az apróságok ne surranhassanak be vizes játékokat játszani Ha rendetlenséget találsz, kérjük, jelezd nekünk.
 17. Szoptatásbarát hely vagyunk, azaz szoptatni bárhol lehet. Ha nem a vendégtérben szeretnél, kérd a pultosok segítségét.
 18. Cipőmentes övezet vagyunk: kérjük, hogy a kúszó-mászó babák érdekében a bejáratnál vedd le utcai cipőd. Hozhatsz váltócipőt, vastag zoknit, de válogathatsz vendégpapucsaink közül is. A gyerkőcök számára is vannak vastag zoknik, cipőcskék a bejáratnál.
 19. Ha foglalkozásra érkeztél, nagy valószínűséggel az emeletre kell menned. Értéktárgyaidat vidd magaddal, a babakocsit, nagyobb ruhákat, cipőket, táskákat a földszinten is hagyhatod. A pontos helyszínről a pultnál kérhetsz felvilágosítást. Felnőttprogramjaink általában bababarát, gyerekbarát események, csak egyedi igény alapján biztosítunk gyerekfelügyeletet.
 20. A házirend mindenkire vonatkozik, aki belép hozzánk. Mindenben próbálunk a kedvetekre tenni, kérjük, szóljatok, ha kérésetek-óhajotok van felénk