Otthon

A hinta nagyszerű otthonra

Amikor otthoni játszóterünk kellékeit válogatjuk össze, jól táplálkozhatunk a játszótéri élményekből. Ha esetleg később jutunk el a házi játszótér kialakításáig, minthogy a gyerekeink megszületnek, akkor átélhetjük velük a közös játszóterezéseket, és ebből láthatjuk, hogy melyik játékeszközöket preferálják.

Láthatjuk, hogy például melyik hinta típus szeretik jobban, így ennek megfelelően szerezhetjük be otthonra a kedvenc hintát. Ha testvérek vannak a háznál, akkor érdemes vagy két különálló hintát beszerezni, hogy egyrészt ne legyen vita tárgya a játék, másrészt pedig együtt is átélhessék az élményt.

Vagy ilyenkor érdemes a fészekhintát választani, amin szintén közösen is kikapcsolódhatnak, hiszen nem egyszemélyre tervezték, több férőhely van rajta. De akár a kétszemélyes háttal ülős hinta is jó szórakozást rejt magában, így együtt is lökhetik egymásra hangolódva a játékeszközt, és ez is közösségi létre tanítja őket.

Jó már gyerekkorban a játékok megosztására is szocializálódni, ilyen szempontokat figyelembe véve hasznosak a többszemélyes játék eszközök. A jatszoterland.hu oldalán szinte minden hinta variáció szerepel a kínálatban, sőt a felsoroltakon felül is találunk opciókat, így biztosan megtaláljuk a kedvünkre és a gyerekeink kedvére valót!

Rendelés esetén a folyamatosan frissülő raktárkészletnek köszönhetően a kiválasztott típust rövid időn belül ki is szállítják, így nem kell sokat várni, vagy körülményes szállítási procedúrával számolni.

Még szintén kedvelheted...