Vállalkozás

Hogyan alapítsunk saját céget?

A cégalapítás egy hatalmas kockázat, ha az ember nem gondolja meg kétszer is, hogy az a fa, melybe bele készül vágni a fejszéjét, mennyire lesz kemény. Érdemes épp ezért egy céges könyvelésben jártam megbízható könyvelőiroda cégalapítás csomagjait igénybe venni. A céges könyvelés és a cégalapítás tanácsadás a gazdasági tanácsadók szerint elhagyhatatlan, ha azon gondolkodunk, hogy saját céget alapítunk.

Ez azért szükséges, mert egy teljességgel tapasztalatlan kezdő vállalkozó sokszor azzal sincsen tisztában, hogy milyen cégformát, milyen adózási formát érdemes választania. A Stabil Kontakt gazdasági szakértői segítenek abban, hogy a cégalapítása biztonságos legyen, és hogy Önt ne érjék kellemetlen meglepetések már a vállalkozói élet kezdetén.

A cégalapítás szolgáltatás mellett könyveléssel, bérszámfejtéssel, adótanácsadással és eseti megbízásokkal is foglalkozunk, illetve partnercégünknek köszönhetően székhelyszolgáltatást is tudunk biztosítani, 19 irodában, az országunk minden nagyobb városában.

Még szintén kedvelheted...