Tesco állás
Állás

Sokoldalú Tesco állás a szakmai fejlődés jegyében

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy egy Tesco állás aranyat ér. Mindenekelőtt Magyarország egyik piacvezető élelmiszerbolt hálózatában dolgozni presztízsértékű, hiszen egy nagy horderejű, társadalmilag közhasznú tevékenységben vehetünk részt, egy komoly márka csapatában. A Tesco állások ráadásul nem csekély előnyöket kínálnak.

A pozíciók rendkívül stabilak, a fizetések versenyképesek, a hálózaton belüli karrierfejlődés állandó. Emellett vannak olyan extrák, mint a béren kívüli juttatás, például cafeteria, betegség és balesetbiztosítás, szakmai továbbképzés, amelyek növelik az elkötelezettséget. Szintén sokat számít az ösztönző, humánközpontú munkahelyi kultúra, amely tovább fokozza a legtöbb Tesco állás vonzerejét.

A Tesco állások nagyon szerteágazóak. Ha az áruházban szeretnénk dolgozni, akkor válogathatunk a különféle eladó, pénztáros, árukészítő, logisztikai és ügyfélszolgálati munkakörök közül. Mindegyik igazán felelősségteljes és izgalmas, amelyek részben egymáshoz is kapcsolódnak. A Tesco állás ezen kívül irodákban is zajlik. Többek között menedzseri, pénzügyi és mérnöki pozíciókat lehet itt betölteni.

Akármilyen területen is kezdjük a karrierünket, nem kell félnünk attól, hogy azt megunjuk, mert a hatáskörök és feladatkörök bővülése állandó, sőt idővel akár egy teljesen új osztályra is átállhatunk, amennyiben erre érzünk indíttatást. A cég kimondottan támogatja a változatos munkavégzést és nagy hangsúlyt helyez a dolgozók szakmai fejlesztésére.

Még szintén kedvelheted...