Szabadidő

Fun Golf GPS

Megtévesztő neve ellenére a Fun Golf GPS egy roppant korszerű és sokoldalú alkalmazás, amely sokkal többet nyújt annál, mintsem képzelnéd.

Az app több mint 34 000 golfpályát vonultat fel a világ minden tájáról, és az első lyuktól a tizennyolcadikig interaktív 3D-s térképekkel segíti az ütéseidet.

A térképen a fairway minden kis görbülete, a közted és a lyuk között felállított minden akadály megjelenik, így tökéletes képet kaphatsz arról, hogy mivel állsz szemben. A pálya domborzati térképénél itt jóval többre számíthatsz.

Az alkalmazás megadja a homokcsapdák és a greenek (célterületek) pontos távolságát, illetve a fairway becélzott része vagy a hátralévő méterek alapján javaslatokat tesz a megfelelő ütőre – vagyis nem kell többé a lyukakat nyilvántartó könyvecskével és az eredménykártyával bajlódnod.

Az ütések és a labda által megtett távolság rögzítésével a Fun Golf GPS nyomon tudja követni, mikor ütötted a labdát a fairwayre, mikor hibáztad el valamelyik irányba, és hányszor kerültél szabályos ütéssel a célterületre. Emellett segít megtervezni a következő ütésedet, illetve minden adatot tárol, hogy a játszma után kielemezhesd a játékodat.

Ez a sokoldalú alkalmazás műholdas képekkel és hasznos madártávlati nézettel segíti azokat, akik inkább kétdimenziós térképen, felülről vizsgálnák meg a golflyukakat. Ha pedig Apple Watchod is van, a csuklódról nézheted le a greenek adatait.

Mintha a saját, személyes segítődet hordanád a zsebedben, aki egy kis előnyhöz tud juttatni, amikor a barátaiddal ütögetsz, vagy a klubod legújabb versenyén indulsz.

Még szintén kedvelheted...