Otthon Vállalkozás

Fontos szerepet kapott az árnyékolás ebben a sikeres házfelújításban

Az elmúlt évek során nagyon sok prémium házat volt szerencsénk felújítani a szakképzett csapatommal és érdekes volt megoldani azokat a kihívásokat, amelyek az ügyfeleink különleges kérései miatt kerültek elénk.

Az utóbbi hónapokban történt, hogy egy nagyon gazdag vállalkozó keresett meg engem, aki a mezőgazdaságból szerzett vagyont, hogy szeretné rusztikussá ám egyben modernné alakítani a vidéki házát. Mikor felsorolta nekünk, hogy milyen szempontok fontosak a számára felfigyeltem arra, hogy mennyire kihangsúlyozta a megfelelő árnyékolás jelentőségét. Azt sem hagyta szó nélkül, hogy neki megvan az egyedi elképzelése ezzel kapcsolatban és próbáljuk meg ezt megvalósítani amennyiben ez megoldható.

Ahogy beszélt világossá vált számomra, hogy miért ennyire fontos neki az árnyékolás kérdése, hiszen annyira megviseli őt a folyamatos munka, hogy az ideális pihenés nagyon lényeges a számára. Az elképzeléseit figyelembe véve a Daidalos hazai vállalkozás által forgalmazott belső árnyékolási lehetőségeket alkalmaztam ebben az esetben, amelyek által eltudtuk érni, hogy megfelelő védelmet lehessen élvezni az erőteljes napsugarakkal szemben. A projekt nem állt meg nyilván itt, hiszen számos külső redőnyt is betelepítettünk, amelyeknek az a funkciója, hogy megvédjék a nyílászárókat és hozzájáruljanak az optimális hőszigeteléshez.

Akinek hasonló a szakmája és kapott ilyen jellegű megrendelést, az tudja, hogy egy ilyen történetben ugyanolyan fontos jól eltalálni az árnyékolást esztétikailag is, mint ahogy hangsúlyt teszünk arra, hogy megfelelően elássa a feladatait.  Bár ebben az esetben nem volt a legegyszerűbb megtalálni egy olyan gyártmányt, ami teljesen tetszett az ügyfélnek, de szerencsére végül sikerült. Elkészülve a házfelújítással és az árnyékolás összes elemének a felszerelésével, azt láttuk, hogy a vállalkozó nagyon megvan elégedve a teljesítményünkkel és ezt nagylelkűen meg is jutalmazta.

Még szintén kedvelheted...