Ingatlan

Mitől más a 3D kerítés a többitől?

A 3D kerítés a többrétegű bevonat-technológiának köszönhetően hosszú távon is rajta marad, akár 60 éven át.

A fém rácsrudak megnövelt merevsége hosszú élettartamot biztosít számára, ráadásul gyakorlatilag lehetetlen kitörni őket. A függőleges fémrudak, a V alakú hajlításokkal rögzítve megerősítik a háló kerítés jellegű kialakítását.

A horganyzott fém korrózióállóvá teszi a 3D kerítést, valamint lehetővé teszi, hogy hosszú évekig ne veszítse el eredeti színét. A 3D kerítés hálós kialakítás szabad rálátást biztosít a térre, valamint lehetővé teszi a napsugarak akadálytalan behatolását belső területekre.

Annak ellenére, hogy a termék hálóból készült, tartóssága megbízható védelmet nyújt a betolakodókkal és a hívatlan vendégekkel szemben.

A kedvező piaci ára miatt országos szinten sok telek tulajdonos számára megfizethető a 3D kerítések megvásárlása, ezzel is lehetőség biztosítva arra, hogy jelentős tőkét takarítsanak meg az ipari vállalkozások területüknek kerítésén.

Annak a ténynek köszönhetően, hogy az egész szerkezet kis modulokból áll össze, a telepítési folyamat egyszerű és gyors. Az építőiparban kevésbé jártas emberek is képesek megbirkózni ezzel a feladattal.

A termék megjelenése egyszerű és feltűnő. A különböző formákhoz tartozó lehetőségek sokasága, valamint a színséma lehetővé teszi a 3D kerítés kiválasztását, a maximális illeszkedést a tervezési tér összképébe.

Még szintén kedvelheted...